Meer informatie?  06 48 66 99 03

Wat anderen zeggen

Deze geweldige mensen zijn je voor geweest. Lees wat hun ervaring is geweest met trajecten van Terry coaching.


Gevoel van ruimte en vrijheid

"Met Terry’s ondersteuning heb ik besloten om geen slachtoffer meer te zijn en kies voor mezelf. Geen schuldgevoelens hebben om wat volwassenen mij aandeden in mijn jeugd, was mindblowing en het maakte mijn schouders kilo’s lichter. Er is weer ruimte en een heerlijk gevoel van vrijheid ontstaan, tussen mijn oren maar ook wel in mijn lijf. Ik ben er nog niet, maar ik ben wel een eind gekomen. Me 2, but no more! Dank Terry"


Wake up call

"Dit traject met jou Terry, heeft me door een zware tijd heen geloodst, waarin ik mezelf even kwijt was en niet meer wist hoe, wat en waarom.

Je openheid en directheid stelde ik heel erg op prijs, je praatte niet met mij mee en zei geen dingen die ik wilde horen, waardoor ik als het ware een wake up call kreeg en daardoor moest ik wel stilstaan bij een aantal zaken en besefte ik dat alleen ik voor  verandering kon zorgen.

Je leerde me dat ik altijd een keuze hebt, of je kiest ervoor om in je ellende te zitten of je kiest ervoor om er wat aan te doen. Wat zeker is wanneer je kiest om er wat aan te doen, je het niet alleen hoeft te doen. Maar belangrijk is dat je altijd een keuze hebt, hoe klem je ook zit. En vergeet vooral niet om de humor er in te gooien. Dank u wel Terry"


Superfijn

"Superfijne training! Bedankt! Goede reality-check, handvatten en fijne nuchtere voorbeelden. Duidelijk veel ervaring. Ur amazing!"


Hoop op een follow-up

"Erg leerzaam, leuk en enthousiasmerend! Bedankt! Ik hoop op een follow-up. Erg tof ben je! Straight to the point."


Vol energie

"Vol energie ga ik de deur uit! Hartstikke bedankt, gaat helemaal goed komen met je bedrijf. Succes"